Ενοικίαση Mini Bus

Το Mini Bus διαθέτει 9 καθίσματα (δυνατότητα και για 10), παρέχει τη δυνατότητα για τη φιλοξενία 4 αναπηρικών αμαξιδίων. Υπηρεσίες Wi-Fi, φιάλη οξυγόνου, τηλεόραση, ψυγείο , τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές κατά του κορονοϊού.

Ιδιωτικές Μεταφορές

Κλείστε τώρα την προσωπική σας μεταφορά με ασφάλεια και άνεση. Αποφασίστε σε ποιο μέρος του νησιού θέλετε να βρεθείτε και εμπιστευτείτε σε εμάς την άριστη μετακίνηση σας στο επιθυμητό μέρος οικονομικά, χωρίς επιπρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.

Μεταφορές Αεροδρομίου

Η εταιρεία μας διαθέτει τη δυνατότητα μεταφοράς από και προς και τα δύο αεροδρόμια της Κρήτης ( Χανιά και Ηράκλειο), χωρίς αναμονή ή καθυστερήσεις, που να επηρεάζουν την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ιδιωτικές Εκδρομές

Μαζί μας μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές εκδρομές και περιηγήσεις σε όποια αξιοθέατα του νησιού επιθυμείτε και να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τις προσωπικές σας εξορμήσεις, οι οποίες θα είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Εάν το επιθυμείτε, οι εκδρομές μπορούν να πραγματοποιηθούν μαζί με συνοδό, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στον τομέα της ξενάγησης.

Mini Bus Reservation Form

  • Στις Καλύτερες Τιμές
  • Mini Bus
  • 24/7 Διαθέσιμοι
  • Γρήγορες αναχωρήσεις & Αφίξεις
  • Υψηλή Ασφάλεια
  EnglishFrenchGermanGreek
  go top Skip to content